Prometna nesreća na području Ivanić Grada sa smrtno stradalom osobom

Slika PU_ZG/slike/MUP/brzina.jpg

U srijedu, 14. rujna oko 14 sati na području Ivanić Grada, Posavski Bregi, Savska, 60-godišnjak je upravljao škodom felicijom zagrebačkih registracijskih oznaka u smjeru sjevera navedene ulice. Zbog neprilagođene je brzine nakon izlaska iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom i sletio na meki teren gdje je bio parkiran osobni automobil opel astra. Škoda je udarila u opel, odbila se od njega i prednjim dijelom udarila u stablo. Šezdesetogodišnjak je na putu do KB Dubrave od zadobivenih ozljeda preminuo.  

 

Foto: Ilustracija

U srijedu, 14. rujna oko 14 sati na području Ivanić Grada, Posavski Bregi, Savska, 60-godišnjak je upravljao škodom felicijom zagrebačkih registracijskih oznaka u smjeru sjevera navedene ulice. Zbog neprilagođene je brzine nakon izlaska iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom i sletio na meki teren gdje je bio parkiran osobni automobil opel astra.

Škoda je udarila u opel, odbila se od njega i prednjim dijelom udarila u stablo. Šezdesetogodišnjak je na putu do KB Dubrave od zadobivenih ozljeda preminuo.



Pisane vijesti