Prometna nesreća s poginulim osobama na autocesti A-1

Slika PU_KA/MUP_slike/brzina.jpg

Jučer oko 14.30 sati na 98. kilometru autoceste A-1 u smjeru Karlovca, na području Josipdola, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 32-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom te sletio van kolnika, udario u zemljani obrov i više puta se prevrnuo. U prometnoj nesreći smrtno su stradali 32-godišnji vozač i 28-godišnja putnica. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.   

Foto: ilustracija

Jučer oko 14.30 sati na 98. kilometru autoceste A-1 u smjeru Karlovca, na području Josipdola, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 32-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom te sletio van kolnika, udario u zemljani obrov i više puta se prevrnuo.
U prometnoj nesreći smrtno su stradali 32-godišnji vozač i 28-godišnja putnica. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće



Pisane vijesti