Prometne nesreće s poginulim osobama

Slika PU_OB/MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/policija05.jpg

ČEPIN/OSIJEK - U petak, 30. rujna, oko 21 sati, 41-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom na županijskoj cesti broj 4089, u blizini Čepina.

U petak, 30. rujna, oko 21 sati, 41-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom na županijskoj cesti broj 4089, u blizini Čepina. Uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad vozilom, sletio s kolnika, udario u metalnu zaštitnu ogradu, u kosinu odvodnog kanala i zaustavio se na obradivoj površini. Uslijed zadobivenih ozljeda 41-godišnjak je preminuo na mjestu nesreće.

U jutarnjim satima 24. rujna, 61-godišnji hrvatski državljanin upravljao je biciklom na kolniku Voćarske ulice u Osijeku. Dolaskom do raskrižja s Vukovarskom ulicom nije se zaustavio ispred prometnog znaka obaveznog zaustavljanja, već je nastavio kretanje. U njegov bicikl udario je osobni automobil kojim je upravljao 37-godišnji hrvatski državljanin. Ozlijeđeni biciklist prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je preminuo 1. listopada.

Nadležnim državnim odvjetništvima podnosimo izvješća.



Pisane vijesti