Provale u automobile, kuće i ugostiteljske objekte - Zadar

Slika PU_ZD/Provalnički alat 2.jpg

U protekla četiri dana, na parkiralištu u Ulici Polačišće u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio alat vrijedan nekoliko tisuća kuna. U protekla četiri dana, u Turnju, nepoznati je počinitelj provalio u kuću

Foto: Ilustracija

 

      U protekla četiri dana, na parkiralištu u Ulici Polačišće u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio alat vrijedan nekoliko tisuća kuna.

 

      U protekla četiri dana, u Turnju, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 74-godišnjakinje te otuđio televizor i nakit vrijedne nekoliko tisuća kuna.

 

      U proteklih pet dana u predjelu Vučipolje kod SV. Filipa i Jakova, nepoznati je počinitelj s bušotine za vodu otuđio pogonski agregat pumpe  u vlasništvu trgovačkog društva, vrijedan stotinjak tisuća kuna.

     

      U noći s ponedjeljka na utorak, u ulici Put Bokanjca u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu te otuđio cigarete i suhomesnate proizvode vrijedne nekoliko tisuća kuna.

 

      U noći s ponedjeljka na utorak, u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 35-godišnjaka te otuđio televizor i manji novčani iznos.

      Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnijete su kaznene prijave.



Pisane vijesti