Prva izmjena dokumentacije Poziva na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava - Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva nastalih kao posljedica serije potresa počevši od 28. prosinca 2020. godine

Slika /2022/3/21-07-FSEU-2021-MUP.jpg

Izmjene se odnose na Upute za prijavitelje i Sažetak Poziva

U sklopu Poziva na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava - Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva nastalih kao posljedica serije potresa počevši od 28. prosinca 2020. godine na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko-posavske županije, Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije (referentna oznaka: FSEU.2022.MUP.) koji se provodi u sklopu Fonda solidarnosti Europske unije, s danom 22. ožujka 2022. godine izmjenjuju se Upute za prijavitelje i Sažetak Poziva.

Izmijenjena dokumentacija Poziva dostupna je na: https://mup.gov.hr/vijesti/poziv-na-dodjelu-bespovratnih-financijskih-sredstava-financiranje-sluzbi-spasavanja-za-potrebe-stanovnistva-pogodjenog-potresom-od-28-prosinca-2020-godine/287447.

Pisane vijesti | Projekti | Vanjski i europski poslovi