Ravnatelj Grbić u PU vukovarsko-srijemskoj

Slika topvijesti/2011/Srpanj/vukovar_grbic.jpg

Uz analizu strateške procjene PU na regionalnoj razini, raspravljalo se i o učinkovitosti postupanja i na lokalnoj razini, pa je u tom smislu analiziran rad Postaje granične policije „Bajakovo“ i Policijske postaje Ilok.

 

U postaji granične policije „Bajakovo“, glavni ravnatelj policije Oliver Grbić održao je sastanak sa čelnicima Policijske uprave vukovarsko-srijemske. U izaslanstvu Ravnateljstva policije bili su i Sandra Veber, načelnica Ureda glavnog ravnatelja policije, Nikola Milina, načelnik Uprave za granicu, Dubravko Teur, načelnik Uprave policije, te nadležni predstavnici iz Uprave za granicu, policije i kriminalističke policije.

U ime PU vukovarsko-srijemske sastanku su nazočili Ivan Matić, načelnik PU, njegov zamjenik Ante Zovak, Fabijan Kapular, načelnik Odjela policije, Tomislav Iljić, načelnik Odjela granične policije te drugi nadležni rukovoditelji ustrojstvenih jedinica PU vukovarsko-srijemske.

Sastanak je bio usmjeren na praćenje definiranih prioriteta postupanja, koji su zacrtani Strateškom procjenom PU vukovarsko-srijemske. Analizirani su rezultati i učinkovitost rada PU vukovarsko-srijemske, te izvršeno kritičko raščlanjivanje procijenjenih rizika. Uz analizu strateške procjene PU na regionalnoj razini, raspravljalo se i o učinkovitosti postupanja i na lokalnoj razini, pa je u tom smislu analiziran rad Postaje granične policije „Bajakovo“ i Policijske postaje Ilok.

U sklopu ovog posjeta, glavni ravnatelj policije posjetio je kontakt službu policije Bajakovo-Batrovci, u kojoj zajednički rade policijski službenici Republike Srbije i Republike Hrvatske, s ciljem brže i bolje razmjene informacija i pomoći građanima obje zemlje.

 

 

 

 

 

 

 



Pisane vijesti