Razbojništvo s posljedicom teške tjelesne ozljede na Črnomercu

Slika PU_ZG/slike/MUP/pistolj_I_lisice.jpg

 Jučer, 20. travnja, oko 9 sati u zlatarniu Ilicina Črnomercu, dvojica su nepoznatih počinitelja, uporabom tjelesne snage i pištolja počinila razbojništvo nad 49-godišnjim zaposlenikom i 28-godišnjom zaposlenicom. Tom je prilikom jedan počinitelj u 49-godišnjaka uperio pištolj, nakon čega je oštećeni rukom uhvatio pištolj koji je opalio, te tom prilikom ranio oštećenog. Nakon toga počinitelji su otuđili novac i nakit te se udaljili u nepoznato. Dvadesetosmogodišnjakinja je lakše ozlijeđena, dok je 49-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Šteta zasad nije utvrđena, ali se cijeni većom.

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 20. travnja, oko 9 sati u zlatarni u Ilici na Črnomercu, dvojica su nepoznatih počinitelja, uporabom tjelesne snage i pištolja počinila razbojništvo nad 49-godišnjim zaposlenikom i 28-godišnjom zaposlenicom.

Tom je prilikom jedan počinitelj u 49-godišnjaka uperio pištolj, nakon čega je oštećeni rukom uhvatio pištolj koji je opalio, te tom prilikom ranio oštećenog. Nakon toga počinitelji su otuđili novac i nakit te se udaljili u nepoznato. Dvadesetosmogodišnjakinja je lakše ozlijeđena, dok je 49-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Šteta zasad nije utvrđena, ali se cijeni  većom.



Pisane vijesti