Razriješena krađa i krivotvorenje isprava

Slika PU_DN/novac01.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 39-godišnjakinja je osumnjičena za kazneno djelo krađe i kazneno djelo krivotvorenje isprava. Sumnjiči se da je u jutarnjim satima 3. prosinca s pulta jedne trgovine na području Dubrovnika, iz novčanika 60-godišnjakinje koja je zaboravila novčanik prilikom plaćanja računa, ukrala kreditnu karticu. Potom je u obližnjoj trgovini ukradenom kreditnom karticom napravila dvije transakcije u ukupnom iznosu od 1 600 kuna.  

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 39-godišnjakinja je osumnjičena za kazneno djelo krađe i kazneno djelo krivotvorenje isprava.

Sumnjiči se da je u jutarnjim satima 3. prosinca s pulta jedne trgovine na području Dubrovnika, iz novčanika 60-godišnjakinje koja je zaboravila novčanik prilikom plaćanja računa, ukrala kreditnu karticu. Potom je u obližnjoj trgovini ukradenom kreditnom karticom napravila dvije transakcije u ukupnom iznosu od 1 600 kuna.

Policija protiv osumnjičene podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. 



Pisane vijesti