Reorganizacija MUP-a: Forum zaposlenika u PU zadarskoj

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/MUP_ILUSTRACIJE/GRBB_1.jpg

Smjernice za predstojeću reorganizaciju predstavio je zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Tonči Glumac uz nazočnost voditeljice Službe pravnih, financijskih i tehničkih poslova PU zadarske Đurđica Lukin.

Foto: Ilustracija

Na temu predstojeće teritorijalne i unutarnje reorganizacije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, u srijedu, 15. lipnja je u Policijskoj upravi zadarskoj održan forum zaposlenika čiji je cilj otvoreno i transparentno komuniciranje o temi reorganizacije.  

Smjernice za predstojeću reorganizaciju predstavio je zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Tonči Glumac uz nazočnost voditeljice Službe pravnih, financijskih i tehničkih poslova  PU zadarske Đurđica Lukin.

Zamjenik Glumac istaknuo je kako je osnovna svrha foruma da svaki zaposlenik Ministarstva unutarnjih poslova bude upoznat s cjelokupnim tijekom procesa reorganizacije. Zaposlenici PU zadarske su kroz pitanja, pojašnjenja i raspravu imali priliku dodatno se upoznati s promjenama koje predstoje u radu ministarstva. Također su pozvani da uključe u raspravu na temu reorganizacije, a sve u cilju unaprjeđenja funkcioniranja sustava.



Pisane vijesti