Rijeka: Ubojstvo

Podsjećamo vas na priopćenje Policijske uprave primorsko-goranske od 22. listopada, a koje se odnosi na obavijest o pronalasku mrtve žene u stanu u Ul. F. Čandeka u Rijeci te iznosimo rezultate dosadašnjeg istraživanja. Utvrđeno je kako je riječ o 61-godišnjoj Riječanki koja je u navedenom stanu živjela sa 39-godišnjim sinom.

On je danas i uhićen,  zbog osnovane sumnje da ju je usmrtio, nanijevši joj nožem više ubodnih rana u predjelu trbuha i prsišta. Kriminalističko istraživanje, koje provode policijski službenici II. policijske postaje Rijeka i Odjela općeg kriminaliteta još traje, a u dosadašnjem tijeku je utvrđeno da su se majka i sin verbalno sukobili, nakon čega je 39-godišnjak  na nju nasrnuo nožem. On je policiju o događaju i obavijestio, no nažalost djelatnici Hitne pomoći su nakon dolaska na mjesto događaja i pokušaja reanimacije konstatirali smrt 60-godišnjakinje. Tijelo nesretne žene prevezeno je na Zavod na sudsku medicinu poradi obdukcije.

Tijekom sutrašnjeg dana 39-godišnjak će biti doveden u Istražni centar županijskog suda u Rijeci, izvijestila je PU primorsko-goranska.



Pisane vijesti