Seminar o suzbijanju kriminaliteta droga

Slika PU_OB/mara.jpg

Danas, 19. listopada u 9 sati, počeo je prvi u nizu seminara vezanih uz problematiku kriminaliteta droga, a trajat će do 22. listopada. Seminar pohađa oko 30 polaznika

U Policijskoj upravi osječko-baranjskoj danas, 19. listopada u 9 sati, počeo je prvi u nizu seminara vezanih uz problematiku kriminaliteta droga, a trajat će do 22. listopada. Seminar pohađa oko 30 polaznika.

Inače, ove seminare provodi Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske kroz Projekt ''IPA 2007'', u sklopu programa predpristupne pomoći Europske unije zemljama kandidatkinjama za članstvo u EU. Prema planu i programu Projekta ''IPA 2007'' planirano je provođenje ukupno osam seminara vezanih za kriminalitet doga, u trajanju od po četiri dana, a održat će se u Zagrebu, Rijeci i Osijeku. Seminare će voditi austrijski partneri projekta na njemačkom jeziku. 

Uz policijske službenike kriminaliteta droga iz Policijskih uprava vukovarsko-srijemske, brodsko-posavske, požeško-slavonske i osječko-baranjske, na današnjem seminaru sudjeluju carinski službenici, predstavnici Županijskih državnih odvjetništava i USKOK-a te Policijskog nacionalnog USKOK-a u Osijeku.



Pisane vijesti