Šibenik: „Živim život bez nasilja"

Slika topvijesti/godina2010/studeni/završna_svečanost_tx.jpg

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama u sklopu programa proglašeni su najbolji učenički radovi na temu „Živim život bez nasilja

 Foto: PU šibensko-kninska

Jučer, 24. studenoga, u Osnovnoj školi „Vidici“ u Šibeniku na središnjoj aktivnosti u povodu obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama u sklopu programa proglašeni su najbolji učenički radovi na temu „Živim život bez nasilja“.

Kao najbolji izabrani i nagrađeni likovni radovi učenica Mie Peran, učenice VII. razreda Osnovne škole „Vidici“, Katarine Angelov, učenice VII. razreda Osnovne škole „Brodarica“ i Martine Radnić, učenice VI. razreda Osnovne škole „Vidici“.

Nagrađeni radovi će sudjelovati na daljnjim natjecanjima na razini države, a potom će biti izloženi u Muzeju policije. U sklopu ovog prigodnog programa održana je i malonogometna utakmica između javnih osoba Županije - policije i branitelja, uz nastup pjevača Mateja Miličić i Gimnastičkog kluba „Dišpet“, a sve kako bi se osvijestila potreba da se nasilje u obitelji i prijavljuje te izgradi kultura nenasilja.   

Galeriju slika pogledajte na stranicama PU šibensko-kninske.         



Pisane vijesti