Smrtno stradao 74-godišnjak: Vozilom sletio u "Biđ"

Slika PU_VS/O nama-fotke/policajac-voda.JPG

Jučer, 11. svibnja, oko 14,25 sati, 74-godišnjak iz Šiškovaca, upravljao je osobnim automobilom „Mercedes“, županjskih registarskih oznaka, krećući se cestom Cerna-Šiškovci. U

Foto: ilustracija

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su četiri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta (Županja), dvije prometne nesreće u kojima je ukupno pet osoba lakše ozlijeđeno (Bobota, Županja) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, o čemu više slijedi:

Jučer, 11. svibnja, oko 14,25 sati, 74-godišnjak iz Šiškovaca, upravljao je osobnim automobilom „Mercedes“, županjskih registarskih oznaka, krećući se cestom Cerna-Šiškovci. U jednom trenutku, 74-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom (nekoliko stotina metara na od izlaska iz Cerne u smjeru Šiškovaca), sletio s ceste, udario u dva stabla, te vozilom sletio u kanal „Biđ“.

74-godišnjak je preminuo na mjestu događaja.

Na Odjelu patologije Opće županijske bolnice Vukovar danas će se obaviti obdukcija mrtvog tijela te utvrditi uzroci i okolnosti smrti.



Pisane vijesti