TEŠKA KRAĐA I UBOJSTVO POLICAJCA - priopćenje PU međimurske

Čakovec - Dana 12. veljače 2003. godine oko 15,00 sati u Nedelišću u ulici Maršala Tita, u poslovnici "Varaždinske banke", izvršena je oružana pljačka kojom prilikom je otuđen novac. Nakon saznanja za događaj cijeli operativni sustav Policijske uprave međimurske izvršio je blokadu područja te su na mjesto događaja upućeni pripadnici policije. Po dojavi građana saznali smo da se sumnjiva osoba kreće željezničkom prugom koja prolazi kroz šumu tzv. "Čep" između nasečjenih mjesta Nedelišće i Kuršanec u pravcu Varaždina. Prilikom pretrage spomenutog područja na poljoprivrednom zemljištu pronađeno je napušteno osobno vozilo marke "Golf 1" bosanske nacionalne oznake 792-J-432. Nadalje, u akciju su uključene Interventne jedinice policije Policijske uprave međimurske, Policijske uprave varaždinske i Specijalne jedinice policije iz Zagreba. Navedena osoba zamjećena je kako se skriva na lijevoj obali ispod cestovnog mosta preko rijeke Drave, te su u to područje upućene snage policije. Nakon uočavanja sumnjive osobe došlo je do pucanja iste iz vatrenog oružja na policijske službenike kojom prilikom je policijski službenik Postaje prometne policije Čakovec, Murk Željko, rođen 1970. godine iz Mihovljana, otac troje djece, smrtno stradao. Nakon pucanja NN osoba udaljila se uzvodno od cestovnog mosta u područje Gornjo Hrašćanske šume. Gore navedeno područje blokirano je u potpunosti od strane policijskih službenika koji i nadalje tragaju za počiniteljem. Očevid i utvrđivanje okolnosti smrti policijskog službenika kao i oružane pljačke su u tijeku. Kako se naoružani počinitelj još uvijek nalazi na lijevoj obali rijeke Drave u blizini mosta, ovom prilikom pozivamo sve građane na povećan oprez, da ne zalaze u to područje, te da poštuju znakove policijskih službenika a novinare da se ne približavaju spomenutom mjestu poradi vlastite sigurnosti.

Čakovec - Dana 12. veljače 2003. godine oko 15,00 sati u Nedelišću u ulici Maršala Tita, u poslovnici "Varaždinske banke", izvršena je oružana pljačka kojom prilikom je otuđen novac.
Nakon saznanja za događaj cijeli operativni sustav Policijske uprave međimurske izvršio je blokadu područja te su na mjesto događaja upućeni pripadnici policije.
Po dojavi građana saznali smo da se sumnjiva osoba kreće željezničkom prugom koja prolazi kroz šumu tzv. "Čep" između nasečjenih mjesta Nedelišće i Kuršanec u pravcu Varaždina.
Prilikom pretrage spomenutog područja na poljoprivrednom zemljištu pronađeno je napušteno osobno vozilo marke "Golf 1" bosanske nacionalne oznake 792-J-432.
Nadalje, u akciju su uključene Interventne jedinice policije Policijske uprave međimurske, Policijske uprave varaždinske i Specijalne jedinice policije iz Zagreba.
Navedena osoba zamjećena je kako se skriva na lijevoj obali ispod cestovnog mosta preko rijeke Drave, te su u to područje upućene snage policije.
Nakon uočavanja sumnjive osobe došlo je do pucanja iste iz vatrenog oružja na policijske službenike kojom prilikom je policijski službenik Postaje prometne policije Čakovec, Murk Željko, rođen 1970. godine iz Mihovljana, otac troje djece, smrtno stradao.
Nakon pucanja NN osoba udaljila se uzvodno od cestovnog mosta u područje Gornjo Hrašćanske šume.
Gore navedeno područje blokirano je u potpunosti od strane policijskih službenika koji i nadalje tragaju za počiniteljem.
Očevid i utvrđivanje okolnosti smrti policijskog službenika kao i oružane pljačke su u tijeku.
Kako se naoružani počinitelj još uvijek nalazi na lijevoj obali rijeke Drave u blizini mosta, ovom prilikom pozivamo sve građane na povećan oprez, da ne zalaze u to područje, te da poštuju znakove policijskih službenika a novinare da se ne približavaju spomenutom mjestu poradi vlastite sigurnosti.

Stranica