Tražimo očevice dviju prometnih nesreća na petrinjskom području

Slika PU_SiM/Vijesti/2012/Nove ilustracije/Bočni znak pol..jpg

Molimo očevice ili druge osobe koje imaju bilo kakvih saznanja o ovim prometnim nesrećama (npr. registracijsku oznaku područja, broj registracijske pločice, boju vozila, marku i tip vozila ili je tko vidio-prepoznao vozača i sl.), da se jave u najbližu policijsku postaju

Foto: Ilustracija

Prošlog ponedjeljka, 7. kolovoza oko 10.45 sati, nepoznati je vozač upravljao s nepoznatim vozilom kolnikom Ulice Ante Starčevića kroz mjesto Mošćenica u smjeru Siska te je dolaskom kod kbr. 138, uslijed nepropisnog pretjecanja, desnim bočnim dijelom vozila (najvjerojatnije retrovizorom) udario u lijevu ruku 27-godišnjeg biciklista koji se biciklom kretao u istom smjeru. Uslijed udara biciklist je pao na kolnik te je zadobio lake tjelesne ozljede, dok se vozač koji je prometnu nesreću skrivio, vozilom udaljio u nepoznatom smjeru, a da ozlijeđenom biciklisti nije pružio pomoć, niti je pozvao i sačekao djelatnike policije.  

U petak, 11. kolovoza oko 11.30 sati, nepoznati je vozač upravljao nepoznatim vozilom kolnikom Sisačke ulice u Petrinji u smjeru Siska te je dolaskom kod benzinske postaje INE, uslijed nepropisnog kretanja vozilom prešao na prometnu traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera gdje je udario u prednji dio mopeda registracija SK 201-HK, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnji vozač, a koji je u kočenju zajedno s mopedom pao na kolnik i zadobio lake tjelesne ozljede. I ovaj se vozač, koji je skrivio prometnu nesreću, vozilom udaljio u nepoznatom smjeru, a da ozlijeđenom mopedisti nije pružio pomoć, niti je pozvao i sačekao djelatnike policije.  

Molimo očevice ili druge osobe koje imaju bilo kakvih saznanja o ovim prometnim nesrećama (npr. registracijsku oznaku područja, broj registracijske pločice, boju vozila, marku i tip vozila ili je tko vidio-prepoznao vozača i sl.), da se jave u najbližu policijsku postaju ili osobno u Policijsku postaju Petrinja u Ulici Ivana Mažuranića 5a, odnosno na brojeve telefona: 044/560-510 ili na 192, telefaksom 044/560-500 ili putem emaila pp.petrinja@mup.hr.



Pisane vijesti