Tribina „Djeca u minskom polju“

Cilj tribine, koju je pratilo oko 400 učenika svih razreda ove osnovne škole, bila je edukacija djece o opasnostima od zaostalih minsko - eksplozivnih sredstava na području grada Osijeka i Osječko-baranjske županije

 

U Osnovnoj školi Svete Ane u Osijeku 24. studenoga održana je tribina pod naslovom „Djeca u minskom polju“, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, Udruge civilnih žrtava Domovinskog rata Republike Hrvatske i partnera u provođenju tribine: Hrvatskog centra za razminiranje, GD Hrvatskog Crvenog križa Osijek, Protueksplozijskog odsjeka i Odsjeka za prevenciju PU osječko - baranjske.

Cilj tribine, koju je pratilo oko 400 učenika svih razreda ove osnovne škole, bila je edukacija djece o opasnostima od zaostalih minsko - eksplozivnih sredstava na području grada Osijeka i Osječko-baranjske županije. Djeci je prikazan kratki edukativni crtani film, a prezentacija u Power Pointu  omogućila im je da vide kaoko izgledaju opasni predmeti s kojima se mogu susresti. Učenicima je podijeljen i prigodan promidžbeni materijal.



Pisane vijesti