U Bestovju poginula vozačica fiat punta

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

Nesreća se dogodila jučer, 14.-og, oko 23,50 u Ulici Franje Tuđmana u Bestovju (područje Policijske postaje Samobor), a sudjelovala su dva osobna automobila zagrebačkih registracijskih oznaka: fiati punto i bravo. Puntom je upravljala 31-godišnja žena kolikom ranije spomenute ulice prema sjeverozapadu i kod kućnog broja 46 lijevom je stranom automobila prešla u prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera. Tu je na punto naletio fiat bravo kojim je pod utjecajem alkohola upravljala 24-godišnja žena. Na mjestu nesreće 31-godišnjakinja je preminula, a alkoholizirana 24-godišnjakinja (1,51 g/kg) prevezena je u Kliničku bolnicu Sestara milosrdnica gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede.  

 

Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila jučer, 14.-og, oko 23,50 u Ulici Franje Tuđmana u Bestovju (područje Policijske postaje Samobor), a sudjelovala su dva osobna automobila zagrebačkih registracijskih oznaka: fiati punto i bravo.

Puntom je upravljala 31-godišnja žena kolnikom ranije spomenute ulice prema sjeverozapadu i  kod kućnog broja 46 lijevom je stranom automobila prešla u prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera. Tu je na punto naletio fiat bravo kojim je pod utjecajem alkohola upravljala 24-godišnja žena.

Na mjestu nesreće 31-godišnjakinja je preminula, a alkoholizirana 24-godišnjakinja (1,51 g/kg) prevezena je u Kliničku bolnicu Sestara milosrdnica gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede.



Pisane vijesti