U ilegalnom prelasku granice zatečeno 10-ero stranaca

Slika ILUSTRACIJE/granicna_policija.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.  

Foto: Ilustracija

Jučer,  28. srpnja oko 9.10 sati, na županijskoj cesti Tovarnik – Sotin, zatečena su i uhićena trojica državljana Pakistana. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te je  pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.

Rano jutros, oko 1.50 sati, na državnoj cesti Tovarnik – Ilača, policija je zatekla i uhitila sedmero državljana Afganistana, od kojih je troje djece. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je protiv četvero stranaca donesenorRješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te je protiv svih pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.

 



Pisane vijesti