U kući uzgajao indijsku konoplju

Slika topvijesti/godina2010/studeni/konoplja.jpg

U srijedu, 24. studenoga, policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom s područja Novalje, zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela zlouporabe opojnih droga.  

U srijedu, 24. studenoga, policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU ličko-senjske dovršili su  kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom s područja Novalje, zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela zlouporabe opojnih droga.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kaznena djela počinio na taj način da je posjedovao opojnu drogu marihuanu radi daljnje preprodaje te opojne droge u svojoj obiteljskoj kući te uzgajao indijsku konoplju od koje se dobiva ista opojna droga.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je i pretraga njegove obiteljske kuće, kojom prilikom je pronađeno 169 stabljika indijske konoplje, 24,2 grama opojne droge marihuane, 69 sjemenki Indijske konoplje i oprema za uzgoj Indijske konoplje, koji su od njega privremeno oduzeti.

On će tijekom današnjeg dana uz kaznenu prijavu biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.  



Pisane vijesti