U prometnoj nesreći dvije osobe teško ozlijeđene

U subotu, 15. travnja oko 13.40 sati, 59-godišnja slovenska državljanka je upravljala osobnim automobilom marke Nissan Micra slovenskih registracijskih oznaka, a kretala se u visini mjesta Jakovlje, zapadnom prometnom trakom kolnika DC 1 u smjeru juga. Dolaskom do 11 km +250 metara vozilom je prešla na traku namijenjenu za kretanje

U subotu, 15. travnja oko 13.40 sati, 59-godišnja slovenska državljanka je upravljala osobnim automobilom marke Nissan Micra slovenskih registracijskih oznaka, a kretala se u visini mjesta Jakovlje, zapadnom prometnom trakom kolnika DC 1 u smjeru juga. Dolaskom do 11 km +250 metara vozilom je prešla na traku namijenjenu za kretanje vozila iz drugog smjera te je sa prednjim lijevim bočnim dijelom svog vozila udarila u lijevu bočnu stranu osobnog vozila marke Renault Trafic krapinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak krećući se u smjeru sjevera. Nakon toga je u nekontroliranom kretanju svog vozila udarila u prednji dio osobnog automobila marke Mazda CX-3 zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak, a koji se kretao u smjeru sjevera te je uslijed udara odbačen u zaštitnu ogradu.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 59-godišnjakinja i 34-godišnjak, a liječnička pomoć im je pružena u KB Sveti Duh.  



Pisane vijesti