U prometnoj nesreći smrtno stradala 41-godišnjakinja

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policija05.jpg

Jedna je žena starosti 41 godinu smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se jučer 12. rujna oko 11.40 sati dogodila na državnoj cesti D-24 u mjestu Jelenščak.

Foto: Ilustracija

Jedna je žena starosti 41 godinu smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se jučer 12. rujna oko 11.40 sati dogodila na državnoj cesti  D-24 u mjestu Jelenščak. Nesreća se dogodila u trenutku kada je 42-godišnji muškarac upravljajući teretnim vozilom s prikolicom na navedenoj cesti u smjeru Novog Marofa, u jednom trenutku bez da se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu započeo obilaziti traktor koji se kretao ispred njega.

U momentu kada se počeo vraćati na svoju prometnu traku iz suprotnog je smjera naišlo osobno vozilo kojim je upravljala 41-godišnjakinja, i koja je uslijed kočenja  udarila u prednji lijevi dio teretnog vozila. Nakon udara osobno vozilo 41-godišnjakinje se zarotiralo i sletjelo u cestovni jarak. Vozačica osobnog vozila preminula je na mjestu događaja dok su djeca  iz njezinog vozila, starosti 4 i 12 godina zadobili ozljede te su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena  Opću bolnicu u Varaždinu. Njihove ozljede nisu okvalificirane.



Pisane vijesti