U prometnoj nesreći smrtno stradao vozač motocikla

U današnjoj prometnoj nesreći oko 7.40 sati na državnoj cesti D-8, kod skretanja za Jadriju, teške i po život opasne ozlijede je zadobio 45-godišnji vozač motocikla iz Šibenika, koji je oko 10.20 sati u Općoj bolnici Šibenik, od zadobivenih ozljeda, preminuo.  

U današnjoj prometnoj nesreći oko 7.40 sati na državnoj cesti D-8, kod skretanja za Jadriju, teške i po život opasne ozlijede je zadobio 45-godišnji vozač motocikla iz Šibenika, koji je oko 10.20 sati u Općoj bolnici Šibenik, od zadobivenih ozljeda,  preminuo. 

Očevidom na mjestu nesreće je utvrđeno da je 89-godišnjak iz Šibenika upravljajući osobnim automobilom Škoda, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se lokalnom cestom 65036 iz pravca Jadrije, dolaskom do raskrižja s državnom cestom D-8, oduzeo prednost prolaska 45-godišnjem vozaču motocikla Piaggio, šibenskih registracijskih oznaka, uslijed čega je došlo do udara vozila u motocikl.

Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku će biti podnesena kaznena prijava protiv 89-godišnjeg vozača, zbog izazivanja prometne nesreće.                                               

 



Pisane vijesti