U prometnoj nesreći teško ozlijeđen vozač motocikla

U subotu, 15. travnja u 23.50 sati, 23-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao neregistriranim motociklom, a kretao se Trgom Ante Stračevića u smjeru istoka. Dolaskom do kućnog broja 1 nije postupio po naredbi policijskih službenika, odbio se zaustaviti i nastavio kretanje Ulicom Kneza Branimira do raskrižja sa Draškovićevom ulicom gdje

U subotu, 15. travnja u 23.50 sati, 23-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao neregistriranim motociklom, a kretao se Trgom Ante Stračevića u smjeru istoka. Dolaskom do kućnog broja 1 nije postupio po naredbi policijskih službenika, odbio se zaustaviti i nastavio kretanje Ulicom Kneza Branimira do raskrižja sa Draškovićevom ulicom gdje je prošao na znak crvenog svjetla, zadržavajući smjer kretanja.Te se nastavio kretati do Tvrtkove ulice i započeo pretjecati kolonu vozila po dijelu kolnika namijenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smjera nastavivši se kretati Ulicom Kneza Branimira u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja sa Avenijom Marina Držića ušao je na znak crvenog svjetla nastavljajući kretanje do Heinzelove ulice gdje je pokušao skrenuti u desno na znak crvenog svjetla, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu uslijed čega je desnom bočnom stranom motocikala naletio na rubni kamen i izgubio nadzor te sa suvozačem pao na kolnik.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 23-godišnjak, a 18-godišnji suvozač lakše. Liječnička pomoć pružena im je u KBC Zagreb.



Pisane vijesti