U sudaru s autobusom poginuo vozač automobila

Slika PU_SiM/vijesti/2010/policajac_glava.jpg

Jučer, 26. rujna oko 13.50 sati u mjestu Strmen, općina Sunja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a petero je lakše ozlijeđeno. Nesreća se dogodila kada je 49-godišnjak s područja Sunje

Foto: Ilustracija

Jučer, 26. rujna oko 13.50 sati u mjestu Strmen, općina Sunja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a petero je lakše ozlijeđeno.

Nesreća se dogodila kada je 49-godišnjak s područja Sunje, upravljajući autobusom sisačkih registracija u kojem je prevozio 11 putnika, od toga desetoro školske djece, krećući se najvjerojatnije neprilagođenom brzinom, ušao u lijevi zavoj gdje nije držao svoju stranu kretanja te je direktno udario u osobni automobil zagrebačkih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 55-godišnjak iz Zagreba, a koji je svojim vozilom prešao u suprotnu traku.

Od siline udara 55-godišnjak je na mjestu smrtno stradao, dok je petero djece iz autobusa, starosti od 11 do 15 godina, lakše ozlijeđeno.

Vozač autobusa će zbog izazivanja ove prometne nesreće biti kazneno prijavljen.

Za vrijeme obavljanja očevida, kojim je rukovodio Općinski državni odvjetnik, županijska cesta Sunja - Strmen - Slovinci bila je zatvorena za sav promet.



Pisane vijesti