U teškoj prometnoj nesreći smtrno stradao 62-godišnji vozač

Slika PU_MA/Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/auto-policija4.jpg

U petak, 30. rujna oko 14 sati i 30 minuta na kolniku gradske ceste između naselja Novog Sela Rok i Čakovec, dogodila se teška prometna nesreća. Vozač Peugeota 307, čakovečkih registarskih oznaka, rođen 1954. godine prilikom izlaska iz desnog zavoja djelomično je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je došlo do sudara s kombijem (VW Transporter), čakovečkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnji vozač.

Foto: Ilustracija

U petak, 30. rujna oko 14 sati i 30 minuta na kolniku gradske ceste između naselja Novog Sela Rok i Čakovec, dogodila se teška prometna nesreća. Vozač  Peugeota 307, čakovečkih registarskih oznaka, rođen 1954. godine prilikom izlaska iz desnog zavoja djelomično je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je došlo do sudara s kombijem (VW Transporter), čakovečkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnji vozač.

 

Na mjesto događaja izašla je ekipa hitne pomoći koja je konstatirala da je 62-godišnji vozač od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće.

Vozilom hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 48-godišnji vozač i 41-godišnja putnica iz VW Transportera, te je liječničkim pregledom utvrđeno da su u prometnoj nesreći teško ozlijeđeni.

Zbog obavljanja očevida od 14 sati i 40 minuta do 16 sati i 53 minute dionica prometnice između Novog Sela Rok i Čakovca bila je zatvorena za sav promet, koji se odvijao obilaznim pravcima.

O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.



Pisane vijesti