U Tisnom otuđena motorna jahta

 U razdoblju od 26. siječnja -1. veljače u Tisnom u auto kampu je nepoznati počinitelj provalio u nekoliko kamp kućica i ništa nije otuđio, ali je pričinio ukupnu štetu od oko devet tisuća kuna.

 U razdoblju od 26. siječnja -1. veljače u Tisnom u auto kampu je nepoznati počinitelj provalio u nekoliko kamp kućica i ništa nije otuđio, ali je pričinio ukupnu štetu od oko devet tisuća kuna.

Jučer, 1. veljače  u popodnevnim satima u Šibeniku u ulici fra Luje Maruna je nepoznati  počinitelj u tamošnjoj crkvi, nakon provale u kutiju za prikupljanje novca otuđio manji iznos.

Tijekom noći 31. siječnja / 1. veljače u Perkoviću s otvorenog prostora u blizini trgovačkog obrta je nepoznati  počinitelj otuđio više desetaka gajbi pića, a ukupna nastala šteta procijenjena je na oko 3 250 kuna.

Prema jučer zaprimljenoj prijavi u Policijskoj postaji Vodice, nepoznati je počinitelj tijekom noći 30./31. siječnja u Jezerima, iz „ACI“ marine otuđio motornu jahtu 57-godišnjeg austrijskog državljanina. Nastala šteta će se naknadno utvrditi.                   

Protiv nepoznatih  počinitelja će biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog po dva kaznena djela teške krađe i krađe. 



Pisane vijesti