Ubojstvo i samoubojstvo u Nedeljancu

Danas, 19. studenog u 6.45 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da su na parkiralištu trgovačkog centra u Nedeljancu, u osobnom vozilu pronađene dvije mrtve osobe

Danas, 19. studenog u 6.45 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da su na parkiralištu trgovačkog centra u Nedeljancu, u osobnom vozilu pronađene dvije mrtve osobe.

Kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno, 23-godišnja djevojka i 41-godišnji muškarac dovezli su se osobnim vozilom na navedeno parkiralište oko 6 sati. Očevidom koji je proveo zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske, utvrđeno je da je najvjerojatnije muškarac  hicem iz vatrenog oružja usmrtio prvo djevojku, a potom i sebe.

Zamjenik Županijske državne odvjetnice odredio je obdukcije preminulih i potrebna vještačenja, dok policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.



Pisane vijesti