Uhićen jedan od dvojice traženih prevaranata

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/POLICIJA_ILUSTRACIJE/lisice.jpg

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog osnova sumnje da je zajedno s drugim osumnjičenikom počinio prijevare na štetu triju tvrtki iz Zagreba.  

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta PU zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog osnova sumnje da je zajedno s drugim osumnjičenikom počinio prijevare na štetu triju tvrtki iz Zagreba.

Sumnja se da se osumnjičeni dvojac od 25. rujna do 20. listopada 2015. prilikom sklapanja poslovnih ugovora s oštećenim tvrtkama, koristio krivotvorenim bjanko zadužnicama te se drugoosumnjičeni lažno predstavljao oštećenima kao direktor tvrtke i sklapao ugovore kojima je ukupno nastala šteta od oko 200.000 kuna. Nakon kriminalističkog istraživanja 33-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće. Za drugim osumnjičenikom policija intenzivno traga.  

Policijska uprava zagrebačka zahvaljue građanima na korisnim informacijama koje su dobili, te medijima na objavi fotografije nepoznatih počinitelja.  



Pisane vijesti