Uhvaćen s 800 grama marihuane

Slika topvijesti/godina2010/PROSINAC/marihuana_poz.jpg

Jučer, 8. prosinca, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom te zaplijenili 792,4 grama marihuane i 15 400 kuna.

Foto: PU zagrebačka

Jučer, 8. prosinca, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom te zaplijenili  792,4 grama marihuane i 15 400 kuna.

Naime, 8. prosinca u popodnevnim satima, na području zagrebačkog naselja Črnomerec, zbog sumnje da se bavi preprodajom droga uhićen je 28-godišnjak, a pretragom njegove obiteljske kuće pronađeno je 792,4 grama marihuane, vaga i 15 400 kuna, za koje se sumnja da su pribavljeni preprodajom droge.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 28-godišnjak, na za sada neutvrđen način, nabavljao veće količine marihuane koju je potom preprodavao na ilegalnom tržištu na području Zagreba. Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na 10 000 kuna, dok bi u uličnoj preprodaji dostigla i znatno viši iznos. Osumnjičenik je već ranije evidentiran zbog zlouporabe droga.

Uz kaznenu prijavu osumnjičenik je jučer priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.



Pisane vijesti