Uručena odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnosti

Slika topvijesti/2017/ozujak/spomenica_00.jpg

U Ministarstvu unutarnjih poslova je u petak, 10. ožujka održano svečano uručenje odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnosti predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović za 2016. godinu.

Foto: MUP

U Ministarstvu unutarnjih poslova je u petak, 10. ožujka održano svečano uručenje odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnosti predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović za 2016. godinu. Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu odlikovana su 124 zaposlenika Ministarstva unutarnjih poslova.

Svečana dodjela u Velikom salonu Kabineta ministra započela je intonacijom himne Republike Hrvatske, a zatim je minutom šutnje odana počast kolegama policajcima i svim braniteljima koji su poginuli u Domovinskom ratu..

Visoka državna odličja zaposlenicima je u ime ministra unutarnjih poslova uručila državna tajnica Lidija Pelivan Stipetić.

„Primanje Spomenice domovinske zahvalnosti je velika čast koja ujedno sa sobom nosi i veliku odgovornost. Vjerujem da će vas primanje Spomenice potaknuti da još bolje i kvalitetnije obavljate svoj posao. Moram istaknuti da upravo djelatnici poput vas stvaraju pozitivnu sliku Ministarstva unutarnjih poslova u javnosti i jačaju povjerenje građana. Želim vam puno uspjeha u daljnjem profesionalnom radu“, kazala je državna tajnica Lidija Pelivan Stipetić.

Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu u sjedištu ministarstva odlikovano je deset službenika, a to su Irena Kalanj, Ljiljana Maglić Radoš, Miroslav Maretić, Mladen Vujić, Sandra Barešić, Nedeljko Sabolić, Ljiljana Gržan, Gordana Kovačević, Ružica Papić i Ivica Vrbanović.

U ime odlikovanih službenika obratio se Mladen Vujić, voditelj Samostalne službe za unutarnju reviziju koji se zahvalio na priznanju kazavši kako se nada da će svim odlikovanim službenicima ova nagrada biti poticaj i dodatna motivacija za daljnji rad.

Fotografije možete preuzeti ovdje.



Pisane vijesti