Velika Gorica: Dolijao kradljivac

 

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom, zbog osnovane sumnje da je počinio više krađa.

Osumnjičeni je 2. ožujka oko 18 sati u velikogoričkoj Lomničkoj ulici iz otključane obiteljske kuće, iskoristivši nepažnju oštećenog 42-godišnjaka, iz kaputa otuđio novčanik s dokumentima. Također je 6. ožujka od ponoći do 5.30 sati došao do nezaključane obiteljske kuće 44-godišnjaka u Radićevom odvojku i iz ormara u hodniku otuđio njegov novčanik i žensku torbicu u vlasništvu 45-godišnje supruge oštećenog. Nadalje, u četvrtak, 10. ožujka oko 12.30 sati u Malobunskoj, ušavši kroz otključana vrata obiteljske kuće 77-godišnjaka započeo je preturati po ormaru u spavaćoj sobi gdje ga je zatekao oštećeni i pokušao ga zadržati do dolaska policijskih službenika, ali se istrgnuo iz ruku oštećenog i pobjegao s mjesta događaja ništa ne otuđivši.

Sveukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima iznosi oko 15 tisuća kuna a osumnjičeni je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja odveden u Istražni centar



Pisane vijesti