Vinkovci: Zlouporabe opojnih droga

 

Jučer, 22. veljače u 21.15 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“ pri ulazu u Republiku Hrvatsku djelatnici carine, u suradnji s policijskim službenicima, kontrolirali su osobni automobil srpskih registracijskih oznaka. Kod putnice, 56-godišnje srpske državljanke, u osobnim stvarima pronađeno je 90 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje navedena nije imala liječničku dokumentaciju. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

Danas, 23 veljače u 4.20 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“ pri ulazu u Republiku Hrvatsku djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima kontrolirali su osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 53-godišnji hrvatski državljanin.

U osobnim stvarima pronađeno je 90 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje navedeni nije imao liječničku dokumentaciju. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.



Pisane vijesti