Vlado Cindrić i SK „Policajac“ osvojili naslove državnih prvaka

Slika topvijesti/2018/07_srpanj/cindric.jpg_STARI WEB.jpg

U subotu 7. srpnja u Osijeku je održano prvenstvo Hrvatske u sportskom streljaštvu, a najpoznatiji karlovački strijelac, policijski službenik Vlado Cindrić tom prilikom osvojio je naslov prvaka.

FOTO: Vlado Cindrić

U disciplini gađanja malokalibarskim pištoljem – drulov (50 m serijski MK pištolj – drulov – seniori) u pojedinačnoj konkurenciji Vlado Cindrić, policijski službenik PU karlovačke, osvojio je zlatno odličje, dok se Matija Cindrić plasirao na 4., a Matanić Slavko na 5. mjesto. 

U istoj disciplini strijelci karlovačkog Streljačkog kluba Policajac, u ekipi Vlado Cindrić, Cindrić Matija i Matanić Slavko postali su ekipni državni prvaci.

Već dugi niz godina Vlado Cindrić kao član SK Policajac u streljaštvu niže uspjehe na lokalnoj, nacionalnoj i svjetskoj razini, a iza sebe ima veliki broj priznanja i postignutih uspjeha. Godinama je u vrhu karlovačkog i županijskog sporta i jedan je od najboljih pištoljaša u Republici Hrvatskoj. Više puta je nastupio za reprezentaciju Hrvatske, a po odluci Hrvatskog olimpijskog odbora sportaš je prve kategorije.

Iznimno smo ponosni da policija ima jednog tako posebnog i istaknutog sportaša te vjerujemo da će i dalje nizati sjajne rezultate! 

ČESTITAMO...



Pisane vijesti