Vodice: Počinio šest kaznenih djela

Slika ILUSTRACIJE/uhicenik01.jpg

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim i 23-godišnjim Zagrepčanima, kojom prilikom je utvrđena osnovana sumnja da je osumnjičeni 23-godišnjak počinio ukupno šest kaznenih djela od kojih pet kaznenih djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe za koje je osumnjičen i 22-godišnjak.

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim i 23-godišnjim Zagrepčanima, kojom prilikom je utvrđena osnovana sumnja da je osumnjičeni 23-godišnjak počinio ukupno šest kaznenih djela od kojih pet  kaznenih djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe za koje je osumnjičen i 22-godišnjak.

         U Vodicama u ulici Herfordski prolaz, u tamošnjem disko klubu, tijekom noći 13. kolovoza 2011.god. djelatnicima osiguranja u tom disko klubu tri osobe su prijavile da su im otuđene torbice s novcem, mobitelima i osobnim stvarima. Nakon što su pri izlazu iz disko kluba djelatnicima osiguranja osumnjičeni bili sumnjivi o tome su odmah obavijestili policiju. Provedenim je kriminalističkim istraživanjem nad osumnjičenima utvrđeno da je osumnjičeni 23-godišnjak u to vrijeme otuđio te tri torbice koje je, nakon što je iz njih uzeo novac, odbacio u WC-e disko kluba, gdje su po policiji i pronađene.

Osim toga kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni 23-godišnjak 12. kolovoza 2011.god. u Vodicama u ulici Magistrala u tamošnjem noćnom klubu također otuđio dvije torbice s novcem, mobitelima i fotoaparatima. Ovim je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno i da su osumnjičeni 23-godišnjak i 22-godišnjak tijekom noći 10./11. kolovoza 2011.god. u Vodicama u Artinoj ulici provalili u jedrilicu 25-godišnjeg švedskog državljanina i otuđili 3 000 kuna, naočale, ručni sat i mobitel. Tijekom kriminalističkog istraživanja gotovo svi otuđeni predmeti, izuzev novca, kod osumnjičenih su pronađeni i vraćani oštećenim osobama.

         Protiv osumnjičenih će Općinskom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog kaznenih djela za koja su osumnjičeni. 



Pisane vijesti