Zadar: Zlouporaba opojnih droga

U zasjedu je upao 27-godišnjak iz Zadra, kojeg je dovezao 25-godišnjak. Prvi muškarac je iz skloništa uzeo dva smotuljka „marihuane“ oblijepljena ljepljivom trakom, nakon čega su mu prišli policajci

 

Policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25 i 27-godišnjakom iz Zadra koje se sumnjiči da su zajedno počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

Naime, 23.01.2011.god. oko 19 sati policijski službenici su nadzirali skrovište u kojem se nalazila opojna droga „marihuana“ u polju između Paljuva i Novigrada. U njihovu zasjedu upao je 27-godišnjak iz Zadra kojeg je dovezao 25-godišnjak. Prvi muškarac je iz skloništa uzeo dva smotuljka „marihuane“ oblijepljena ljepljivom trakom, nakon čega su mu prišli policajci. Muškarac je pokušao pobjeći odbacivši paketiće, ali je nakon kraće potjere dostignut i uhićen. Drugi muškarac je vidjevši policiju pobjegao te je uhićen jučer u jutarnjim satima u jednom zadarskom kafiću.

U sklopu kriminalističkog istraživanja od ove dvojice oduzeto je ukupno osam paketa „marihuane“ težine 2 300 gr, čija se vrijednost na ilegalnom narko-tržištu procjenjuje na više desetaka tisuća kuna.

Sinoć su oba muškarca uz kaznenu prijavu privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.



Pisane vijesti