Zahvalnica dodijeljena građanki

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/POLICIJA_ILUSTRACIJE/policija2.jpg

Nagrađeni su za otkrivanje i uhićenje višestrukog počinitelja kaznenih djela teške krađe provaljivanjem. Naime, građanka je u večernjim satima u Zaboku uočila osobu koja se s ruksakom na leđima penjala skelom uz zgradu u obnovi. O tome je odmah izvijestila svoga susjeda, policijskog službenika, koji je, iako van službe, bez razmišljanja brzo reagirao. On je pri izvršenju kaznenog

Foto: Ilustracija

Načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Jakob Bukvić donio je odluku o dodjeljivanju Zahvalnice 47-godišnjoj hrvatskoj državljanki i Priznanja policijskom službeniku za obradu organiziranog kriminaliteta Službe kriminalističke policije Ivanu Grmeku.

Zahvalnicu i priznanje uručili su im danas, 23. listopada, zamjenik načelnika Policijske uprave krapinsko-zagorske Željko Sugnetić i voditelj Službe kriminalističke policije Kristijan Potočki.

Nagrađeni su za otkrivanje i uhićenje višestrukog počinitelja kaznenih djela teške krađe provaljivanjem. Naime, građanka je u večernjim satima u Zaboku uočila osobu koja se s ruksakom na leđima penjala skelom uz zgradu u obnovi. O tome je odmah izvijestila svoga susjeda, policijskog službenika, koji je, iako van službe, bez razmišljanja brzo reagirao. On je pri izvršenju kaznenog djela teške krađe zatekao 31-godišnjaka, za kojeg je utvrđeno kako je u više navrata počinio i još nekoliko kaznenih djela krađa i teških krađa.



Pisane vijesti