Zatekli ga u počinjenju niza prekršaja

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/PROMET/prometna_policija_06.jpg

Zatekli su u Novom Vinodolskom 39-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je bez potrebnog odobrenja za obavljanje djelatnosti gospodarenja otpadom u vozilu prevozio oko 200 kilograma skupljenog otpada. On je prethodno na raskrižju ulica Prisika i Pridolska izazvao prometnu nesreću upravljajući vozilom i to prije stjecanja prava na upravljanje.

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica jučer, 7. srpnja, zatekli su u Novom Vinodolskom 39-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je bez potrebnog odobrenja za obavljanje djelatnosti gospodarenja otpadom u vozilu marke Fiat Punto prevozio oko 200 kilograma sakupljenog otpada. On je prethodno na raskrižju ulica Prisika i Pridolska izazvao prometnu nesreću upravljajući vozilom i to prije stjecanja prava na upravljanje.
 
O počinjenom prekršaju iz domene Zakona o održivom gospodarenju otpadom bit će izvještena nadležna inspekcijska služba, a 39-godišnjak će biti procesuiran i zbog počinjenja prekršaja iz  Zakona o sigurnosti cestovnog prometa.


Pisane vijesti