Međunarodna donatorska konferencija o humanitarnom razminiranju u Ukrajini

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/LOGO/KonfDon2.jpg
Međunarodna donatorska konferencija o humanitarnom razminiranju u Ukrajini održat će se 11. i 12. listopada 2023. u hotelu Westin u Zagrebu, Hrvatska. Cilj Konferencije je prikupiti financijske donacije i druge zaloge država sudionica Konferencije radi humanitarnog razminiranja u Ukrajini.

Konferenciju će otvoriti predsjednik Vlade Republike Hrvatske g. Andrej Plenković i predsjednik Vlade Ukrajine g. Denys Shmyhal uz, kako se očekuje, uvodno obraćanje i nekih od najviših dužnosnika iz država članica i Europske komisije.

Prvi dan Konferencije bit će posvećen raspravi ministara zaduženih za pitanje razminiranja koji će, u ime vlada koje predstavljaju, imati priliku iznijeti konkretne zaloge i doprinose za humanitarno razminiranje u Ukrajini. Sudionik ministarskog dijela Konferencije bit će i ministar unutarnjih poslova Ukrajine g. Ihor Klymenko. 

Drugi dan Konferencije predviđen je za tehničku raspravu stručnjaka iz država sudionica Konferencije, a bit će predstavljene i hrvatske kompanije s međunarodnom reputacijom s područja protuminskog djelovanja.
   

REGISTRACIJA SUDIONIKA

Napominjemo da će organizator uzeti u obzir samo prijave osoba koje su primile pozivnicu ili su delegirane od strane primatelja pozivnice za sudjelovanje na Konferenciji

Prijavite se putem registracijskog obrasca:

* obvezna polja


BROJ DONATORSKOG RAČUNA

Pravne i fizičke osobe koje neće sudjelovati na ministarskoj razini Donatorske konferencije o humanitarnom razminiranju u Ukrajini pozvane su svoje donacije u svrhu pomoći razminiranju Ukrajine uplatiti na donatorski račun broj IBAN:
HR 12 1001 0051 8630 0016 0 s pozivom na broj odobrenja: HR68 5460 – OIB uplatitelja (za uplatitelje iz Republike Hrvatske).
 
Donacije financijskih sredstava za uplatitelje izvan Republike Hrvatske uplaćuju se na jedinstveni račun državnog proračuna prema sljedećim uputama:

NAZIV I ADRESA BANKE:
Hrvatska narodna banka                                                                       
Trg hrvatskih velikana 3                                                                      
10000 Zagreb, Hrvatska                                                                    
 
BIC (SWIFT) CODE:
NBHRHR2X
 
NAZIV I ADRESA PRIMATELJA PLAĆANJA:                     
Ministarstvo financija, Republike Hrvatske                          
Katančićeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska                               
 
BROJ RAČUNA:
IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0
 
REFERENCA PLAĆANJA:
HR68 5460 - Financijska donacija za humanitarno razminiranje u Ukrajini                                                          SMJEŠTAJNI KAPACITETI I OSTALE LOGISTIČKE INFORMACIJE

REZERVACIJA SMJEŠTAJA
Konferencija se održava u Hotelu Westin, Zagreb, Krsnjavoga 1, Zagreb 10000, Croatia
Poveznica na rezervaciju smještaja u Hotelu Westin