Dodjela financijskih sredstava za provedbu projekta

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/RAZNO/eufondovi.jpg

Financijska sredstava dodjeljuju se za provedbu projekta „Modernizacija tehničke opreme za potrebe Specijalne policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske“

FOTO: Ilustracija

Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske Unije, temeljem Odluke o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Modernizacija tehničke opreme za potrebe Specijalne policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske“ od 14. prosinca 2018. godine u okviru Fonda za unutarnju sigurnost  - Instrument za financijsku potporu u području policijske suradnje, sprečavanja i suzbijanja kriminala i upravljanja krizama, donijela je Sporazum o izravnoj dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta " Modernizacija tehničke opreme za potrebe Specijalne policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske " od 19. prosinca 2018. godine  te „Dodatak Sporazumu o izravnoj dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta Modernizacija tehničke opreme za potrebe Specijalne policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske“ od 27. svibnja 2019. godine.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 4.123.515,00 EUR s PDV-om, od čega se 3.092.636,00 EUR-a, odnosno 75% sufinancira sredstvima EU fondova.

Svrha ovog projekta je tehnička nabava i unaprjeđenje opreme s ciljem jačanja operativne sposobnosti Specijalne policije.

Realizacijom projekta u značajnoj će se mjeri podići opremljenost i operativna spremnost pripadnika Specijalne policije.

Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta možete pročitati OVDJE.

Pisane vijesti | Međunarodna suradnja