Operativna akcija Sloga

Slika topvijesti/2018/04_travanj/droga_00.jpg

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Službe za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Rijeci uspješno su završili višemjesečnu operativnu akciju kodnog naziva Sloga

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Službe za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Rijeci uspješno su završili višemjesečnu operativnu akciju kodnog naziva Sloga.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su trojica bosansko-hercegovačkih državljana starosti od 26, 28 i 31 godine, na području Pule i Zagreba počinili kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ opisana u članka 190. Kaznenog zakona.

Tijekom jučerašnjeg dana sva trojica su uhićena na području Pule te je zaplijenjeno ukupno 495 grama kokaina, 1180 grama marihuanei 20 tisuća Eura.

Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Puli izvršena je pretraga sve tri osobe te tri osobna automobila kojima su se koristili.  

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.



Pisane vijesti