Ostvareni rezultati policajaca sportaša

Slika topvijesti/2018/09_rujan/Streljastvo_PU_karlovacka_17_9_2018.jpg

Foto: PU karlovačka

Policajci - sportaši koji se bave streljaštvom ovog vikenda, 15. i 16. rujna, ostvarili su sjajne rezultate u natjecanju u streljaštvu. Naime, u Zagrebu je ovog vikenda održano prvenstvo Hrvatske u sportskom streljaštvu i to u pištolju i revolveru velikog kalibra za seniore i seniorke.

U disciplini VK pištolj i revolver 15+15 nastupilo je 66 pojedinaca i 12 ekipa. Pojedinačno u ovoj kategoriji 1. mjesto osvojio je Veljko Županić (SU Sveti Mihovil Lučko), 5. mjesto Josip Ćelić (SU Sveti Mihovil Lučko), 10. mjesto Vlado Cindrić (SK Policajac Karlovac) i 24. mjesto Romano Milovac (SK Policajac Karlovac).

Ekipno 1. mjesto i osvojen državni rekord pripao je SU Sveti Mihovil Lučko čiju ekipu je predvodio Josip Ćelić, zamjenik glavnog ravnatelja policije, dok je 2. mjesto zauzela ekipa SK Policajac Karlovac.

U disciplini VK revolver 10+10 nastupio je 61 pojedinac i 13 ekipa, a policajci su pojedinačno ostvarili sljedeće rezultate: Veljko Županić 2. mjesto, Josip Ćelić 4. mjesto i Zlatko Tambulaš 5. mjesto (svi iz SU Sveti Mihovil Lučko), dok je Romano Milovac bio 11., a Vlado Cindrić 20. (oboje iz SK Policajac Karlovac).

Ekipno 1. mjesto je zauzela je SU Sveti Mihovil Lučko, a SK Policajac Karlovac 3. mjesto.

U disciplini VK pištolj 10+10 nastupilo je 76 pojedinaca i 18 ekipa, a pojedinačno su ostvareni sljedeći rezultati: Zlatko Tambulaš – 2. mjesto, Veljko Županić – 5. mjesto, Josip Ćelić – 12. mjesto, Romano Milovac – 31. mjesto i Vlado Cindrić – 58. mjesto.

Ekipno je 1. mjesto pripalo SU Sveti Mihovil Lučko, a 9. mjesto SK Policajac Karlovac.



Pisane vijesti