Policija traži NN motociklista u Zadru

Slika PU_ZD/policajac_autocesta03.jpg

24.02.2015 godine, oko 8 sati, u Zadru, na kružnom toku ulica Hrvoje Ćustića- Put Murvice i odvojka koji spaja ulice Put Murvice i Ante Starčevića

Foto: Ilustracija

24.02.2015 godine, oko 8 sati, u Zadru, na kružnom toku ulica Hrvoje Ćustića- Put Murvice i odvojka koji spaja ulice Put Murvice i Ante Starčevića  ( kod nogometnog igrališta NK Zadar stanovi)  dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao NN vozač motocikla koji je neoprezno vozeći naletio na biciklisticu, a koja se u trenutku nesreće biciklom kretala  kružnim tokom.

      Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je došla do saznanja da je mopedom NN marke, crne boje, upravljao muškarac mlađe životne dobi, obučen u crnu odjeću, smeđe kose koji je nakon nesreće nastavio vožnju Putom Murvice.

     Policija vjeruje da kod vozača nije postojala namjera da prikrije svoje sudjelovanje u nesreći, stoga apeliramo da se isti javi Postaji prometne policije Zadar poradi zatvaranja kriminalističkih istraživanja.

     Isto tako mole se svi građani koji imaju ikakvu informaciju o događaju  da se jave prometnoj policiji ili operativnom komunikacijskom centru policije na tel. 192.

      Policija sudionike prometa na cestama upozorava na pojačan oprez te na potrebu poštovanja prometni propisa kao i pravila prometa, a osobito znakova koje im daju ovlaštene osobe pri regulaciji i vođenju prometa.



Pisane vijesti