Traži se nepoznati vozač BMW-a u Zadru

Slika PU_ZD/prometni_policajac05.jpg

01.12.2014 godine, oko 14,00 sati u Zadru, na raskrižju Obale Kneza Branimira i Ulice Specijalne policije

Foto: Ilustracija

       01.12.2014 godine, oko 14,00 sati u Zadru, na raskrižju Obale Kneza Branimira i Ulice Specijalne policije ( kod veslačkog kluba)  dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao osobni automobil kojim je upravljao NN vozač koji je, neoprezno vozeći, naletio na pješaka  (muškarca osobu starije životne dobi) koji je u trenutku nesreće prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu.

      Tijekom kriminalističkog istraživanja, policija je došla do saznanja da je vozač NN muškarac, starosti 25-30 godina, crne kose, upravljao starijim modelom BMW-a, smeđe boje, zadarski registarskih oznaka. Obzirom da je nepoznati vozač nakon nesreće, a prije nego je napustio mjesto događaja, pružio pomoć oštećenom policija vjeruje da nije imao namjeru prikriti svoje sudjelovanje u nesreći, stoga apeliramo da se isti javi Postaji prometne policije Zadar poradi zatvaranja kriminalističkog istraživanja.

     Isto tako mole se svi građani koji imaju bilo kakvu informaciju o događaju  da jave u Postaju prometne policije Zadar ili Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave zadarske na tel. 192.

      Policija sudionike prometa na cestama upozorava na pojačan oprez te na potrebu striktnog poštovanja prometni propisa kao i pravila prometa, a osobito znakova koje im daju ovlaštene osobe pri regulaciji i vođenju prometa.



Pisane vijesti