Policijski službenici uhvatili provalnike

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/POLICIJA_ILUSTRACIJE/uhicenik1.jpg

U subotu ujutro u Novoj Gradišci prilikom provale u trgovinu zatečeni su 21-godišnjak iz Nove Gradiške i 17-godišnjak s područja općine Okučani. Policijski službenici su ih zatekli u skladišnom prostoru trgovine, prilikom nasilnog pokušaja ulaska u prodajni prostor trgovine.

 Foto: Ilustracija

Policijski službenici PU brodsko-posavske su, u petak 30. kolovoza oko 3,30h u Slavonskom Brodu i u subotu, 31. kolovoza oko 2 sata u Novoj Gradišci zatekli provalnike u počinjenju kaznenog djela. U petak, policijski službenici zatekli su 19-godišnjaka iz Slavonskog Broda tijekom provale u trgovinu mješovite robe. Tom prilikom 19-godišnjak je s još jednom, za sada nepoznatom osobom, nasilno otvorio vrata trgovine te su uzeli veću količinu raznih cigareta i drugih artikala. Nailaskom policijskih službenika jedan od počinitelja je pobjegao, a 19-godišnjak je uhićen. Ukradena roba je od njega oduzeta i vraćena oštećenoj osobi. Protiv mladića policija dostavlja nadležnom odvjetništvu kaznenu prijavu zbog kaznenog djela teška krađe.

U subotu ujutro u Novoj Gradišci prilikom provale u trgovinu zatečeni su 21-godišnjak iz Nove Gradiške i 17-godišnjak s područja općine Okučani. Policijski službenici su ih zatekli u skladišnom prostoru trgovine, prilikom nasilnog pokušaja ulaska u prodajni prostor trgovine. Oba mladića su uhićena, a protiv njih policija dostavlja nadležnom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu zbog kaznenog djela teške krađe u pokušaju. 



Pisane vijesti