Osumnjičeni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/DROGA/kokain1.jpg

Policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka, 30. kolovoza 2013., na Jadranskoj magistrali u blizini Crikvenice zaustavljali su osobno vozilo čiji je vozač pobjegao.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka, 30. kolovoza 2013., na Jadranskoj magistrali u blizini Crikvenice zaustavljali su osobno vozilo čiji je vozač pobjegao. Tijekom bijega vozač je iz vozila bacio vrećicu u kojoj je policija pronašla 20 grama kokaina. Ubrzo nakon što je pronađeno osobno vozilo i vozač, policija je utvrdila kako se radi o 43-godišnjem hrvatskom državljaninu s Korčule. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja djelatnika Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske, kokain kao i pretragom pronađena digitalna vaga su oduzete, a 43-godišnjak je mjerodavnom državnom odvjetništvu prijavljen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo  neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje te kazneno prijavili 32-godišnjeg hrvatskog državljanina s područja Viškova zbog sumnje da je, kao i 43-godišnjak s Korčule, počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policijski su službenici 32-godišnjaka zatekli 30. kolovoza na području Krimeje u Rijeci. Kod njega je pronađeno i oduzeto ukupno 10 grama amfetamina i 5,2 grama heroina. Sva oduzeta droga bila je pakirana u više manjih vrećica te namijenjena daljnjoj prodaji. Izvršenom pretragom stana i drugih prostorija 32-godišnjaka pronađeni su i oduzeti predmeti koji se također dovode u vezu s ovim kaznenim djelom.

 

 



Pisane vijesti