Požar u Oroslavlju

Slika PU_KZ/Vatrogasna kola.jpg

Jučer, 25. siječnja oko 05.10 sati, došlo je do požara u skladišnoj hali sirovina i gotovih proizvoda poduzeća u Oroslavju. Požar su ugasili vatrogasci Zagorske javne vatrogasne postrojbe Zabok, Zagorske javne vatrogasne postrojbe Krapina i Dobrovoljna vatrogasna društva Zabok, Oroslavje, Stubička Slatina i Strmec Stubički. Obavljenim očevidom utvrđeno je kako je do požara došlo zbog kvara na električnoj instalaciji na jednom od elektromotora na stroju za omatanje gotovih proizvoda na paletama, odakle se vatra proširila na cijeli objekt.  Materijalna šteta utvrdit će se nakon inventure djelatnika poduzeća.  

FOTO: Ilustracija

Jučer, 25. siječnja oko 05.10 sati, došlo je do požara u skladišnoj hali sirovina i gotovih proizvoda poduzeća u Oroslavju. Požar su ugasili vatrogasci Zagorske javne vatrogasne postrojbe Zabok, Zagorske javne vatrogasne postrojbe Krapina i Dobrovoljna vatrogasna društva Zabok, Oroslavje, Stubička Slatina i Strmec Stubički.

Obavljenim očevidom utvrđeno je kako je do požara došlo zbog kvara na električnoj instalaciji na jednom od elektromotora na stroju za omatanje gotovih proizvoda na paletama, odakle se vatra proširila na cijeli objekt.

Materijalna šteta utvrdit će se nakon inventure djelatnika poduzeća.Pisane vijesti