Poziv na testiranje kandidatima i kandidatkinjama za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2020./2021. godini

Slika 2020/08/slika%201.jpg

Poziv se odnosi na kandidate s područja PU bjelovarsko – bilogorske, PU brodsko – posavske, PU karlovačke, PU koprivničko – križevačke, PU krapinsko – zagorske, PU međimurske, PU osječko – baranjske, PU požeško – slavonske, PU primorsko – goranske, PU sisačko – moslavačke, PU varaždinske, PU virovitičko – podravske, PU vukovarsko – srijemske i PU zagrebačke te s područja PU dubrovačko – neretvanske, PU ličko – senjske, PU splitsko – dalmatinske, PU šibensko – kninske i PU zadarske

Foto: ilustracija

KANDIDATI SU TESTIRANJU DUŽNI PRISTUPITI SA ZAŠTITNIM MASKAMA

1.    Kandidati/kandidatkinje s područja PU bjelovarsko – bilogorske, PU brodsko – posavske, PU karlovačke, PU koprivničko – križevačke, PU krapinsko – zagorske, PU međimurske, PU osječko – baranjske, PU požeško – slavonske, PU primorsko – goranske, PU sisačko – moslavačke, PU varaždinske, PU virovitičko – podravske, PU vukovarsko – srijemske i PU zagrebačke koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

dana 08. rujna 2020. godine, u Zagrebu,
Policijska akademija, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 8,00 sati2.    Kandidati/kandidatkinje s područja PU dubrovačko – neretvanske, PU ličko – senjske, PU splitsko – dalmatinske, PU šibensko – kninske i PU zadarske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

dana 10. rujna 2020. godine, u Zadru,
Sveučilište u Zadru – Novi Kampus, Franje Tuđmana 24, s početkom u 8,00 satiKandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.

Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.

Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
•    važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
•    dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te
•    sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
•    psihologijsko testiranje
•    testiranje tjelesne motoričke sposobnosti

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.

Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.

Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.


Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.


Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona:
01/ 24-26-311, 01/24-26-370, 01/24-26-305


Stranica