Prepoznajete li osobu s fotografija?

Slika topvijesti/2015/prosinac/osoba_puz_00.jpg

Radi se o ženskoj osobi visine oko 165 centimetara, slabije tjelesne građe i crne kraće kose. U trenutku snimanja fotografije bila je odjevena u majicu s crno-bijelim vodoravnim prugama, plave hlače i nosila je crne cipele.  

Foto: video nadzor

Na štetu poduzeća iz Zagreba, početkom listopada počinjena su kaznena djela krivotvorenja isprave i prijevare. Nepoznati je počinitelj krivotvorenim potpisom odgovorne osobe i krivotvorenim pečatom na bjanko zadužnici izdanoj u korist drugog poduzeća, na prijevaran način došao do nepripadajuće materijalne koristi od više stotina tisuća kuna. Policijska uprava zagrebačka traga za osobom s fotografija, za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenim kaznenim djelima. Radi se o ženskoj osobi visine oko 165 centimetara, slabije tjelesne građe i crne kraće kose. U trenutku snimanja fotografije bila je odjevena u majicu s crno-bijelim vodoravnim prugama, plave hlače i nosila je crne cipele.

Molimo građane, ukoliko imaju saznanja o osobi s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj 192, kao i e-mailom na zagrebacka@policija.hr



Pisane vijesti