Promovirana prva generacija stručnih specijalista kriminalistike

Slika topvijesti/godina2010/LISTOPAD_2010/promocija02.jpg

Na Visokoj policijskoj školi u Zagrebu danas su održane promocije prvih generacija stručnih prvostupnika kriminalistike i stručnih specijalista kriminalistike. Promovirano je 35 studenata koji su od srpnja 2009. do srpnja 2010. godine završili program stručni studij Kriminalistike i stekli stručni naziv stručni prvostupnik kriminalistike.  

Na Visokoj policijskoj školi u Zagrebu danas su održane promocije prvih generacija stručnih prvostupnika kriminalistike i stručnih specijalista kriminalistike. Promovirano je 35 studenata koji su od srpnja 2009. do srpnja 2010. godine završili program stručni studij Kriminalistike i stekli stručni naziv: stručni prvostupnik kriminalistike.

Odlukom Stručnog vijeća Visoke policijske škole utvrđeno je da su studenti s najvećom ukupnom ocjenom na kraju stručnog studija Kriminalistika: Mario Krištić, s prosjekom 3,92, Roman Tomašković, s prosjekom 3,77 i Mario Bračić s prosjekom 3,71.

Specijalistički diplomski stručni studij kriminalistike završila su 74 studenta i stekli stručni naziv stručni specijalist kriminalistike. Stručno vijeće Visoke policijske škole pohvaljuje studente s najvećom ukupnom ocjenom na kraju studija i to: Sandru Krulc i Miljenka Radnića,  najvećom pohvalom za najveću ukupnu ocjenu i prosjek od 4,61, Ivu Balgač velikom pohvalom za drugu najveću ukupnu ocjenu i prosjek od 4,52 i Gojka Markovića  pohvalom te treću najveću ukupnu ocjenu i prosjek od 4,48.  

Dekan Visoke policijske škole Zvonimir Dujmović rekao je kako je to prva generacija koja je završila po bolonjskom programu te da su stručni specijalisti kriminalistike stekli napredna znanja iz područja sigurnosti te da mogu prepoznati probleme u nepredviđenom okruženju.

Savjetnik ministra unutarnjih poslova dr. Josip Mihaljević čestitao je svim promoviranim studentima te rekao kako su oni jedan od stupova Ministarstva unutarnjih poslova na koje je MUP jako ponosan.



Pisane vijesti