Sretan Uskrs!

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/image3.jpeg

Uskršnja čestitka potpredsjednika Vlade RH i ministra unutarnjih poslova dr.sc. Davora Božinovića te glavnog ravnatelja policije Nikole Miline

Poštovane djelatnice i djelatnici MUP-a RH, aktivne i umirovljene policajke i policajci, pripadnici civilne zaštite,

povodom najvećeg kršćanskog blagdana upućujemo najiskrenije čestitke vama i vašim obiteljima, sa željom da ga provedete u zdravlju, radosti i miru. 

Blagoslovljene uskršnje blagdane posebice želimo svim pripadnicima hrvatske policije, civilne zaštite, zdravstvenih ustanova i svih ostalih hitnih službi, koji će ih provesti radno, danonoćno budno i odgovorno skrbeći o općem dobru i zdravlju nacije. 

Uskrs je poseban trenutak, koji nas svojom simbolikom nadmoći svjetla nad tamom, treba usmjeriti na donošenje društveno odgovornih, moralnih i ispravnih odluka osobito u teškim i naizgled nesavladivim situacijama.

Upravo danas, više nego ikada prije u našim životima, potrebna nam je ta poruka Uskrsa, a predanost vjeri i življenje kršćanskih vrijednosti milosrđa i brige o drugima, ponajbolje će se potvrditi disciplinom i ostajanjem doma, socijalnom izoliranošću.

Pritom imajmo na umu one koji nemaju tu mogućnost odabira, koji izlažu svoje i zdravlje svojih obitelji, kako bi sve nas zaštitili i od nepromišljenosti, neodgovornosti i nestrpljivosti pojedinaca.

Želimo im svako dobro, sretan i blagoslovljen Uskrs!
 
MINISTAR UNUTARNJIH POSLOVA
      dr. sc. Davor Božinović

GLAVNI RAVNATELJ POLICIJE  
             Nikola Milina                                                                            
 
 

Stranica